Medlemsaktiviteter  2018 Alla datum är inte bokade än, följ oss på hemsidan !

Delas ut till medlemmarna  i v10

Plantbytardag  vid Tegelbruksmuseet i Heby: Datum se hemsidan

Den 5 maj Trädgårdstemadag i Järlåsa Byggdegård kl 11-16.

Vill du boka bord och ha försäljning kontakta Lars-Åke Lönn tel. 070 274 62 87

Ändring: Ingen föreläsning pga det inte fanns lämplig lokal fick vi veta.

Inköpsresa den 27 maj kl 14 till Handelsträdgården i Björknäs Järlåsa kl 14:00 , sommarblommor

Samåkning från Centrumhuset 13.30.

Inköpsresa den 16 juni kl 14 till Marja Järvinen, perenner ,grönsaker mm. Information  om förörkning av perenner. Adress: Kättböle, Järlåsa ( vid sjön Tarmlången)  Samåkning kl 13:30 från Centrumhuset i Morgongåva.

Fest i Heby veckan

Den 26 juni Barnensdag i Hembygdsgården i Heby

Den 30 juni Plantförsäljning, lotteri, frågesport vid magasinet i Morgongåva

Medlemsresa/bussresa  den 25 augusti  till Äppelgården i Vingåker  inkl. guidad rundtur.

Vi gör ett fikastopp och besöker en Öppen Trädgård hos Anders och Ann Christine Falk (Tusen Trädgårdar) i Kvicksund Ta med egen fika!

Avgift för bussresan samt guiden 120 kronor för medlemmar 200 kronor för övriga. 49 platser i bussen, så boka snabbt!!

Anmälan till Gerd tel. 0224-61037 eller Raija tel 070 73 43 296 senast 18 aug!

18 aug. Besök hos Radhuset Annorlunda i Runhällen Angie Tegehall visar sina odlingar

Mingelkvällar juni - september

Den 25 juni kl 18  se hemsidan vem vi besöker , ta med egen fika

Den 30 juli kl 18  besöker vi Iris Fredriksson , Vikingavägen 3 i Vittinge, ta med egen fika.

Den 12 augusti kl 16  besöker vi Ulla Eisler Uppsalavägen 2 Morgongåva, ta med egen fika

Den 30 september  kl 16  säsongavslutning hos Raija Eloranta Bälgvägen 3 i Morgongåva

Samåkning från Centrumhuset 15 minuter innan angiven besöktid

2 september delta gärna vid Skördemarknad i Heby, ingen avgift annons med bokningsupgifter kommer i Västra Uppland

Vinter: Aktivitet inför jul mer info läggs upp senare

Torgplats i Heby. Gratis för medlemmar.

Man skall boka platsen senast dagen före tel 0224-36100 och sedan behöver du ha tillståndet med dig för att få stå på torget.

Du får tillståndet skickat till din mobil eller får en kopia av Gerd Carlsson. 0224-61037

Inkomster från försäljningen kan du helt eller delvis ge till föreningen eller behålla i egen kassa.

Skötsel av rabatten vid Macken i Morgongåva samt blomsterurnor vid stationen i Morgongåva.

Macken planteringens skötsel start  16 maj 2018 kl. 18.00  sedan fortsatt arbete med träff varannan onsdag jämna veckor  kl.18.00  för rensning och fika tillsammans tom september. Blomurnorna vid stationen plantering och skötsel, vår, sommar, advent. Vattning vid behov.

Samarbete med andra föreningar i kommunen, Samverkan med Heby biblioteket och Sala trädgårdsförening, se deras program länkad på vår hemsida.

Från och med verksamhetsår 2018 kommer all information finnas endast på vår hemsida!

Ni som inte kan följa oss via hemsidan kan få hjälp med att få informationen skriftligt om ni ringer till ordföranden Raija Eloranta 070- 73 43 296 eller kassören Gerd Carlsson  0224-61037.

Program/aktuell information kommer att finnas vid biblioteken i Heby, Morgongåva och Vittinge

Välkommen önskar Styrelsen i Morgongåva Heby Trädgårdsförening

Tänk globalt men handla lokalt